Traktorvägen 12, 226 60 Lund
+46793 13 89 66
info@oddbits.se

Välkommen till Odd Bits

Välkommen till Odd Bits

Välkommen till Odd Bits nya hemsida. Sidan är fortfarande under uppbyggnad men kommer att vara klar inom kort. På hemsidan kommer vi att berätta om olika projekt som vi arbetat eller arbetar med. Men vi kommer också att prata om idén bakom Odd Bits och Social Responsibility. Alltså att vi alla, inte minst våra företag, har ett socialt ansvar. Vi skall hjälpa varandra och ta ansvar för de svaga i samhället. Det skall vi göra alltid inte bara vid kriser.

Som Du säkert vet så är Odd Bits ett mycket speciellt företag, ett företag som ser till att jobbet blir gjort samtidigt som Du som uppdragsgivare gör samhället en tjänst – Du tar ditt sociala ansvar. Samtliga medarbetare hos Odd Bits har någon form av funktionsnedsättning. Vanligtvis rör det sen om Aspergers syndrom som är en form av högfungerande autism.

Vi med Aspergers är inte så bra på det där men sociala protokoll, vi jobbar istället. Det är just det sista som är speciellt med Odd Bits, personer med Aspergers är fokuserade och kunniga på djupet. En Aspergare kan hantera stora mängder information och får jobbet gjort, i tid och så som det var tänkt. Det kallas ju också nörd syndromet!

Utmana oss – Du kommer att bli förvånad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.