Traktorvägen 12, 226 60 Lund
+46793 13 89 66
info@oddbits.se

VD har ordet

VD har ordet

Bild från Kristianstadsbladet

Med stor glädje har jag påtagit mig rollen som VD för Odd Bits AB.

Under mina många år som narkosläkare har några av mina främsta ledstjärnor varit:

  • Kunden först
  • Fokus på kvalitet
  • Respekt för individen

Många ställer sig säkert frågan hur en läkare kan använda ord som kommer från en helt annan ”värld”? Jag ska inte besvara frågan för jag tror att orden är universiella.

När det gäller att överföra mina kunskaper till nästa generation, den personal som ska ge mig vård när jag behöver det, finns orden:

  • Så frön
  • Vattna och gödsla
  • Följ utvecklingen (The Toyotas Gardening Principle)

Jag har två söner, den ena är ingenjör och bor for närvarande i England. Den andra, min äldsta son, jobbar på Odd Bits sedan starten för ca 3 år sedan. Den glädje jag som pappa upplevde över den utveckling han genomgick under dessa åren, är obeskrivlig. Jag får erkänna att vi föräldrar aldrig riktigt förstod hur ett barn med Aspergers syndrom fungerar och de problem som finns i deras vardag.

När sedan min son kommer hem till mig och beskriver att grundaren börjar att uppvisa ett trötthets syndrom, att bördan att ensam leda en grupp av anställda med Aspergers syndrom håller på att bli övermäktig. Att han behöver hjälp.

Jag ställer frågan, vad KAN jag göra??

Inte svårt, och det gick snabbt. Vem kunde för 3 månader ana att jag idag skulle presentera mig som den nya VD:n för Odd Bits AB.

Jag tackar för förtroendet och vet att med dessa fantastiska medarbetare kommer jag att lyckas – därom råder ingen tvekan.

Carsten Vilstrup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.